Vodja službe logistike avtomobilskega programa (m/ž)

2.11.2023
MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.
Šempeter pri Gorici
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Skupina MAHLE je eden vodilnih svetovnih dobaviteljev v avtomobilski industriji. Okrog 79 000 zaposlenih na 160 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojnih centrih po vsem svetu ustvarja inovativne rešitve za mobilnost prihodnosti. Vsako drugo osebno vozilo ima vgrajeno kakšno MAHLE komponento, inovativni izdelki družbe pa se uporabljajo tudi izven cest (na primer v gradbeni in kmetijski mehanizaciji ter logistični opremi, pomorski, letalski in železniški mehanizaciji).

MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. je proizvodna družba z lastno razvojno-raziskovalno dejavnostjo. Usmerjeni smo v izdelke s področja mehatronike. Imamo sodobno opremljene laboratorije za raziskave in razvoj, pri proizvodnji pa uporabljamo visoko tehnološko opremo in moderne pristope. Smo družbeno odgovorno podjetje, saj sledimo trajnostnemu razvoju s stalnimi izboljšavami in najvišjo možno zaščito okolja ter zdravja in varnosti ljudi. Družba je bila ustanovljena leta 1960 in s trenutno skoraj 2000 zaposlenimi sodi med največje slovenske izvoznike in zaposlovalce v regiji. Del skupine MAHLE smo postali po prevzemu v letu 2014.

Za več informacij o skupini pojdite na https://www.mahle.com/.

Spremljajte objave MAHLE Electric Drives Slovenija tudi na Facebook strani https://www.facebook.com/mahleslovenia/

GLAVNE DEJAVNOSTI

Skupina MAHLE z izdelki za motorje z notranjim izgorevanjem in njihovimi preifernimi deli ter z rešitvami za električna vozila odgovarja na ključna vprašanja, vezana na tehnologijo pogonskih sistemov, klimatskih naprav, filtracije ter sistemov upravljanja toplote in mehatronike.

V MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. v Šempetru pri Gorici razvijamo, proizvajamo in tržimo zaganjalnike, alternatorje ter električne pogonske in druge mehatronske sisteme. Imamo lastno razvojno raziskovalno dejavnost za področje mehatronike.

VIZIJA IN MISIJA

Skupina MAHLE želi prispevati k zmanjševanju emisij CO2 in tako k boljšemu okolju, zato ponuja inovativne rešitve, ki prispevajo k čistejšemu ozračju, manjši porabi goriva ter k užitku v vožnji. To vizijo zasledujemo pri oblikovanju vseh vrst pogonskih sistemov, ne glede na to, ali gre za motorje z notranjim izgorevanjem ali za električna vozila.

Naši cilji so zgrajeni na temeljih trajnih faktorjev, ki oblikujejo skupino MAHLE že od samega začetka: ne zadovoljimo se s tem, kar smo dosegli, ampak zaradi ljubezni do avtomobilov in tehnologije vedno stremimo k še boljšim rešitvam. Tako optimiziramo obstoječe tehnologije, razvijamo nove koncepte ter postavljamo vedno višje standarde v industriji.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Naša kultura - uspešni skupaj.

Velikost korporacije nam omogoča, da lahko povezujemo mednarodni prostor in priložnosti za večje posle s tradicijo in timskim delom lokalnega delovanja.

Inovacije zahtevajo ljudi, ki so sposobni razmišljati izven okvirov in skupaj najti prave ideje. V MAHLE naši zaposleni že od samih začetkov sodelujejo, da skupaj ustvarjajo uspeh. Tudi danes nas naprej še vedno poganja uspešnost. Kot vodilni na svetovnem trgu predstavljamo znanje, kakovost in mednarodno raznolikost - in cenimo dosežke vsakega posameznika. Sodelavcem omogočamo, da prevzamejo lastno odgovornost oziroma to od njih pričakujemo.

Kot družba prevzemamo tudi socialno odgovornost. Trajnost je del naše tradicije, saj stremimo k ustvarjanju dolgoročnih vrednot.Vse od leta 1920 smo revolucionarji "človeškega gibanja". Kot vodilni mednarodni razvojni partner in dobavitelj v avtomobilski industriji, pa tudi kot tehnološka gonilna sila za mobilnost prihodnosti skupina MAHLE deluje na več kot 160 lokacijah po svetu.

Z našim znanjem in inovativnostjo na področju motornih sistemov in sestavnih delov, filtracij, elektrike/elektronike in upravljanja toplote strankam ponujamo širok nabor zdelkov.

Zanimajo nas tehnologije pogonskih sistemov in klimatskih naprav ter vse, kar je z njimi povezano – tako pri pogonskih enotah za motorje z notranjim zgorevanjem kot tudi za namene elektromobilnosti. Vsak drugi avto, proizveden kjerkoli po svetu, ima vgrajeno kakšno MAHLE komponento.Strokovnjaki in vodstveni kadri

Ali uživaš v delu, ki ti omogoča svobodo? Poišči službo, pri kateri boš sooblikoval prihodnost mobilnosti.

12

razvojnih centrov

72.000

zaposlenih po vsem svetu

Magistri in diplomanti

Si zaključil študij, tehnologija pa je tvoja strast? Ponujamo širok nabor delovnih mest v avtomobilski industriji. Preveri, kako lahko postaneš del skupine Mahle.

Študenti

Te zanima razgibana praksa na tehničnem področju? Pišeš zaključno nalogo? Iščeš štipendijo ali študentsko delo? Pri nas lahko najdeš vse to.

6100

inženirjev po vsem svetu

Dijaki

Želiš ustvarjati prihodnost z nami? Prvi vtis o delu v skupini MAHLE lahko dobiš, ko pri nas opravljaš prakso ali poletno delo. Začni svojo karierno pot v naši družbi.


Proizvodni delavci

Naši zaposleni so timski igralci, ki cenijo zanesljivost. Kaj pa vi? Preverite, katere zaposlitve so na voljo bodisi za izkušene delavce ali za poletno delo.


Ključna področja

Smo vodilni mednarodni razvojni partner in dobavitelj v avtomobilski industriji, zato ni presenetljivo, da je razpon našega dela precejšen. Spoznajte različna strokovna področja, na katerih lahko gradite svojo kariero.MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.
Polje 15
5290 Šempeter pri Gorici
https://www.mahle.com/

Dejavnost:
Električni stroji in naprave


MAHLE Electric Drives je priznani proizvajalec alternatorjev, zaganjalnikov in električnih pogonov za kmetijsko in gradbeno mehanizacijo, logistično in transportno opremo oziroma za industrijska in komercialna vozila ter za avtomobilsko industrijo. MAHLE Electric Drives ima v Sloveniji sodoben razvojno-raziskovalni center za mehatroniko. Delite strokovno znanje, razvijajte ideje in dosegajte uspehe skupaj z nami!
Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Iščemo pozitivno naravnane in široko razgledane sodelavce, ki pri delu izkazujejo strokovnost, zavzetost, samoiniciativnost in samostojnost. Želimo sodelavce, polne energije in raziskovalce, ki so nad tehnologijo navdušeni tako kot mi. To so ljudje, ki vdihujejo življenje "timskemu duhu", "pripravljenosti pomagati" in "spoštovanju". Želimo, da novi člani družine MAHLE spoštujejo druge kulture ter so poleg tega zanesljivi in z nogami čvrsto na tleh. Na kratko: da so ljudje, ki želijo s svojim žarom sooblikovati prihodnost.

Velikost podjetja in raznolika področja dela nam omogočajo, da za vsakega kanidata najdemo ustrezno delovno mesto in mu tako ponudimo priložnost za oblikovanje kariere po njegovi meri.

Stopite na pot - skupaj z MAHLE

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

V MAHLE vas čakajo izzivov polne naloge v mednarodnih ekipah. Lahko boste optimizirali obstoječe tehnologije z inovativnimi rešitvami in razvijali nove koncepte, ne glede na poslovno enoto, ki ji pripadate znotraj skupine MAHLE. Kajti za nas je timsko delo več kot le izraz. Z novimi sodelavci boste raziskovali nove smeri in postavljali nove standarde.

V MAHLE se zavedamo, da uspeh izhaja iz znanja, izkušenj in prizadevanj sodelavcev, zato si prizadevamo za stalen razvoj znanja in kompetenc v podjetju. V ta namen zaposlenim ponujamo možnost izobraževanj, ki pripomorejo k strokovnemu in osebnemu razvoju, poskušamo pa jim tudi olajšati usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja.

Prve delovne izkušnje lahko v našem podjetju preko praktičnega usposabljanja ali študentskega dela pridobijo tudi dijaki in študenti, ki si tako oblikujejo osnovo za nadaljnji strokovni razvoj. Dijakom tehničnih šol ter študentom strojništva in elektrotehnike podeljujemo kadrovske štipendije.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

MAHLE izdelki so vgrajeni v vsakem drugem osebnem vozilu, sestavni deli in sistemi MAHLE pa že desetletja dosegajo uspehe tudi na dirkalnih stezah po svetu. Inovativni izdelki družbe se uporabljajo tudi izven cest.

Najbolj poznani izdelki MAHLE Electric Drives Slovenija so alternatorji, zaganjalniki in električni motorji oziroma pogonski sistemi. Smo nišni specialist in dobavitelj priznanim globalnim proizvajalcem kmetijske in gradbene mehanizacije (traktorji, kombajni, kopači), komercialnih vozil (kamioni, avtobusi), logistične opreme (viličarji) in električnih transportnih sredstev (golf vozički) ter v avtomobilski industriji (mehtronski sklopi za servo volane in druge mehatronske aplikacije).

BONITETE PODJETJA

Redna plača.

Stimulacija za dobro delo in inovativnost.

Božičnica in drugi dodatki.

Možnost izobraževanja.

Gradnja kariere v mednarodnem okolju.

Pozitivno delovno vzdušje.

Vodja projekta - (m/ž)

Vodja službe logistike avtomobilskega programa (m/ž)
Lokacija: Šempeter pri Gorici

Skupaj premikamo svet – to počnemo že več kot 100 let. Naš današnji uspeh je zrasel iz strasti do tehnologije – prav zato smo vodilni mednarodni razvojni partner in dobavitelj avtomobilske industrije. Če moči združite z nami, bodo vaše vizije o mobilnih rešitvah prihodnosti postale resničnost. Združite moči s sodelavci MAHLE po vsem svetu in postanimo #skupajmočnejši
Vaše naloge in odgovornosti

Vaše naloge in odgovornosti

 • Usposobljenost za pripravo kratkoročnih in dolgoročniih proizvodnih načrtov, ki temeljijo na prodaji in potrebah trga,
 • implementacija strategije skladiščenja za stroškovno učinkovito organizacijo skladiščenja,
 • nadzor nad realizacijo proizvodnje in oblikovanje akcijskega plana v primeru zaostankov,
 • zagotavljanje strokovne pomoči, svetovanje na področju informacijskih in logističnih procesov, komuniciranje s strankami,
 • odgovornost za pripravo kratkoročnih in dolgoročnih načrtov na podlagi proizvodnega načrta,
 • zagotavljanje pravočasne razpoložljivosti materiala za proizvodnjo brez odvečnih zalog,
 • sodelovanje s prodajnimi, nabavnimi, proizvodnimi, informativnimi in razvojnimi ekipami, vodenje načrtovalne ekipe,
 • uvajanje novosti na področju logističnih procesov, zagotavljanje ustrezne informacijske podpore,
 • vodenje in nadzor logističnih in informativnih procesov, vse od naročila do izvedbe, analiziranje zahtev stranke ter koordinacija opcij,
 • END to END planiranje.

Vaše spretnosti in veščine

 • Izobrazba: diplomant ali magister logistike, ekonomije, managementa ali druga primerljiva,
 • vsaj 5 let delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu,
 • napredno računalniško znanje,
 • strokovno znanje angleškega jezika, znanje drugih jezikov je prednost,
 • veščine vodenja in načrtovanja,
 • fleksibilnost in odprtost za spemembe,
 • vsaj 5 let delovnih izkušenj na podobnem področju,
 • motiviranost in pozitivna naravnanost.


Če je to delovno mesto pravi naslednji korak v vaši karieri nam pošljite vaš CV v angleščini in slovenščini preko sistema. E-poštna sporočila, poslana na rekruterjevo e-pošto ne bodo upoštevana.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 30.11.2023 preko sistema.

                                                                                                                                                                              JOBS.MAHLE.COM


Ne odlašaj!
Še 1 dan za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Skupaj premikamo svet – to počnemo že več kot 100 let. Naš današnji uspeh je zrasel iz strasti do tehnologije – prav zato smo vodilni mednarodni razvojni partner in dobavitelj avtomobilske industrije. Če moči združite z nami, bodo vaše vizije o mobilnih rešitvah prihodnosti postale resničnost. Združite moči s sodelavci MAHLE po vsem svetu in postanimo #skupajmočnejši
Leta 2021 je družba MAHLE z več kot 71.000 zaposlenimi ustvarila okoli 11 milijard evrov prometa in je s 160 lokacijami, med njimi je 12 velikih raziskovalnih in razvojnih centrov, prisotna v več kot 30 državah. Postanite del naše ekipe MAHLE! #StrongerTogether
Lokacija: Šempeter pri Gorici

Vaše naloge in odgovornosti

• Usposobljenost za pripravo kratkoročnih in dolgoročniih proizvodnih načrtov, ki temeljijo na prodaji in potrebah trga,
• implementacija strategije skladiščenja za stroškovno učinkovito organizacijo skladiščenja,
• nadzor nad realizacijo proizvodnje in oblikovanje akcijskega plana v primeru zaostankov,
• zagotavljanje strokovne pomoči, svetovanje na področju informacijskih in logističnih procesov, komuniciranje s strankami,
• odgovornost za pripravo kratkoročnih in dolgoročnih načrtov na podlagi proizvodnega načrta,
• zagotavljanje pravočasne razpoložljivosti materiala za proizvodnjo brez odvečnih zalog,
• sodelovanje s prodajnimi, nabavnimi, proizvodnimi, informativnimi in razvojnimi ekipami, vodenje načrtovalne ekipe,
• uvajanje novosti na področju logističnih procesov, zagotavljanje ustrezne informacijske podpore,
• vodenje in nadzor logističnih in informativnih procesov, vse od naročila do izvedbe, analiziranje zahtev stranke ter koordinacija opcij,
• END to END planiranje.

Kaj pričakujemo

Vaše spretnosti in veščine

• Izobrazba: diplomant ali magister logistike, ekonomije, managementa ali druga primerljiva,
• vsaj 5 let delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu,
• napredno računalniško znanje,
• strokovno znanje angleškega jezika, znanje drugih jezikov je prednost,
• veščine vodenja in načrtovanja,
• fleksibilnost in odprtost za spemembe,
• vsaj 5 let delovnih izkušenj na podobnem področju,
• motiviranost in pozitivna naravnanost.

Kaj nudimo

Če je to delovno mesto pravi naslednji korak v vaši karieri nam pošljite vaš CV v angleščini in slovenščini preko sistema. E-poštna sporočila, poslana na rekruterjevo e-pošto ne bodo upoštevana.

Vabimo vas, da nam pošljete pisno vlogo s podrobnim življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku ter dokazili o izpolnjevanju pogojev do 30.11.2023 preko sistema.

MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.
Polje 15
5290 Šempeter pri Gorici
https://www.mahle.com/

Dejavnost:
Električni stroji in naprave


MAHLE Electric Drives je priznani proizvajalec alternatorjev, zaganjalnikov in električnih pogonov za kmetijsko in gradbeno mehanizacijo, logistično in transportno opremo oziroma za industrijska in komercialna vozila ter za avtomobilsko industrijo. MAHLE Electric Drives ima v Sloveniji sodoben razvojno-raziskovalni center za mehatroniko. Delite strokovno znanje, razvijajte ideje in dosegajte uspehe skupaj z nami!
Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela