Vzdrževalec - energetik (m/ž)

26.5.2023
Revoz d.d.
Novo mesto
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Revoz d.d.
REVOZ d.d.
Belokranjska cesta 4
8000 Novo mesto


V Skupini Renault nas je več kot 126.000 zaposlenih, ki s svojo odprtostjo, predanostjo in prizadevanjem združujemo moči za uresničevanje izzivov podjetja: inovativnost, strast in drznost za trajnostno mobilnost za vse. Revoz, eden od 36 industrijskih obratov Skupine, ponuja zanimive in raznolike poklicne poti za nove sodelavce in sodelavke, v mednarodnem delovnem okolju s številnimi možnostmi strokovnega in osebnega razvoja.
Dejavnost:
Avtostoritve

Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):


Spletna stran:

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

 • da imajo željo delati v mednarodnem okolju in so mednarodno mobilni;
 • znanje tujih jezikov(angleščina, francoščina);
 • znanja s področja vodenja projektov, nekaterih računalniških programov (CATIA);
 • praktična znanja predvsem s področja vzdrževanja robotov, avtomatov.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

Družba posveča pomembno pozornost sistemu nagrajevanja, ki je eden od elementov organizacijske klime. Sistem nagrajevanja je odprt za napredovanje in temelji na zahtevanih kompetencah za določena dela. Zaposlenim želimo omogočiti jasen vpogled v razvoj poklicne poti z vnaprej znanimi pogoji in možnostmi napredovanja. Hkrati nam razmeroma enostaven sistem, ki temelji na 14 zahtevnostnih nivojih, omogoča primerjave v okviru Skupine Renault in tudi v lokalnem ter mednarodnem okolju.

Politiko plač vsako leto konkretiziramo z dogovorom, sklenjenim med upravo in socialnimi partnerji. V tem so opredeljeni naslednji elementi:

 • pravila rasti plač zaradi inflacije;
 • kolektivno stimulativno nagrajevanje;
 • nagrajevanje na osnovi osebne uspešnosti;
 • izplačila glede na doseganje letnih ciljev;
 • regres za letni dopust ter
 • prilagajanje delovnega časa.

Že od leta 2000 imamo v podjetju sistem priznavanja kot nedenaren način motiviranja oz. nagrajevanja zaposlenih za njihove uspehe in prizadevanje pri delu.. Pod sloganom »ZAPOSLENI – SRCE PODJETJA želimo spodbujati osebno in poklicno rast zaposlenih, samospoštovanje, krepiti občutek lastne vrednosti ter motiviranosti in pripadnosti podjetju. S sistemom prepoznavamo in priznavamo nadpovprečne prispevke na področju kakovosti, rokov, stroškov in človeških virov, poseben poudarek pa dajemo vrednotam oz. načinu doseganja rezultatov. S poudarjanjem posameznih vrednot želimo aktivno vplivati na oblikovanje želene kulture podjetja, ki je tudi opredeljena v kodeksu vedenja Renault Way: predanost, zaupanje, solidarnost in odprtost, ko iščemo preproste in učinkovite rešitve, dajemo predloge in realiziramo odločitve! V okviru sistema koristnih predlogov želi podjetje slehernega zaposlenega spodbuditi k inovativnosti in ga vključevati v stalni napredek.

Odgovornost do zaposlenih

Revoz se obvezuje, da bo uresničil svoj prispevek na področju kakovosti, dobičkonosnosti in količin z doslednim spoštovanjem zaposlenih in okolja. Ta cilj želi doseči s politiko stalnega izobraževanja, zaposlovanja, z motivacijo zaposlenih, z odličnostjo pri kakovosti storitev, spoštovanja rokov ter z odzivnostjo in s hitrim delovanjem. Podjetje si prizadeva pritegniti in zadržati najbolj nadarjene in najboljše sodelavce. Skrbi za strokovni in osebni razvoj zaposlenih. Sistematično načrtujemo poklicni razvoj ključnih kadrov ter potencialov, njihove namestnike in naslednike. Mnogim sposobnim posameznikom omogoča strokovni razvoj v mednarodnem okolju. Pomemben pripomoček pri vodenju razvoja zaposlenih predstavljajo pred leti uvedeni letni razgovori, ki jih opravijo vsi zaposlenini.

Izobraževanje in usposabljanje

Revoz deluje kot učeča se organizacija, saj je le z vseživljenjskim učenjem mogoče priti do ustreznih kompetenc, potrebnih za doseganje učinkovitosti in uresničevanje ciljev podjetja. Vodstvo ustvarja take pogoje, da lahko sodelavci usvojijo nova znanja in jih uporabijo v praksi. Velik poudarek je na programih s področja vodenja (Renault Management Way in Renault Way). Zaposleni se izobražujejo tako doma kot v tujini, in to predvsem na področju tehnike, splošne strokovnosti, jezikov in vodenja. Revoz je za okolje odprto podjetje, s certificiranimi učnimi mesti vpeto tudi v šolski sistem, dijaki v Revozu opravljajo praktični pouk, študentje (domači in iz tujine) pa prakso.

Ugodnosti za delojemalce

 • Možnost nadaljnjega šolanja: Da
 • Možnost opravljanja študentske prakse: Da

Druge ugodnosti:

 • nakup Renaultovega avtomobila po znižani ceni;
 • organiziran prevoz na določenih linijah.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Revoz je s svojim poslovanjem 100-odstotno vpet v mednarodno Skupino Renault, ki nastopa na globalnem trgu avtomobilske industrije. Gre za edino podjetje za proizvodnjo osebnih vozil v Sloveniji. Vozila, izdelana v Revozu, po kakovosti sodijo v sam vrh Renaultovih vozil, celotno poslovanje pa temelji ne le na kakovosti ampak tudi na spoštovanju ljudi in okolja.

Novi twingo V letu 2014 je Renault na novo iznašel twinga. Gre za tretji rod tega malega mestnega avtomobila, ki je plod temeljite preobrazbe in inovacij nasploh. Zahvaljujoč zasnovi z motorjem zadaj je novi twingo:

 • okreten in ima obračalni krog s premerom 8,65 metra, kar je povprečno za meter manj kot pri neposrednih tekmecih;
 • posebno prostoren, saj je znotraj pridobil 22 dodatnih centimetrov, čeprav je njegova skupna dolžina manjša za 10 cm;
 • praktičen zahvaljujoč zasnovi s petimi vrati, domiselnimi odlagalnimi mesti, popolnoma ravnemu podu in presenetljivi uporabni notranji dolžini (2,20 metra);
 • ponuja najboljšo preglednost spredaj v svojem razredu in visok položaj za volanom, kar je zelo uporabno in cenjeno pri mestni vožnji.
Pod podom prtljažnika je nameščen trivaljen bencinski motor, ki je bodisi atmosferski bodisi dopolnjen s turbo polnilnikom. Novi twingo je povezljiv in edini mestni avtomobil, za katerega sta na voljo dve multimedijski napravi: radijski sprejemnik R&GO (v povezavi s pametnim telefonom) in R-Link®. V duhu inovativnih modelov renault 5 turbo in prvega twinga njun naslednik novi twingo duhovito uteleša strokovno znanje Renaulta na področju malih avtomobilov.

Poleg novega twinga v Revozu poteka tudi proizvodnja štirisedežnega smarta za nemškega partnerja Daimlerja ter clia II za Skupino Renault. Slednji je stari znanec novomeških proizvodnih trakov, kjer ponosno vztraja že od leta 1998. V letu 2014 je doživel že svojo šesto prenovo, naprodaj pa je na trgih izven Evrope.

Upravljalec linije v obratu za varjenje in sestavo karoserij, Vzdrževalec robotiziranih linij

Želite postati del avtomobilske prihodnosti? V skupini Renault je več kot 100.000 zaposlenih, ki s svojo odprtostjo, predanostjo in prizadevanjem združujemo moči za uresničevanje izzivov podjetja: INOVATIVNOST, STRAST in DRZNOST za trajno mobilnost za vse. 

Revoz je eno največjih slovenskih podjetij, edini proizvajalec avtomobilov in vrsto let največji izvoznik. V Novem mestu nastajajo Renaultovi modeli clio, twingo in električno vozilo twingo electric.

Za Službo vzdrževanja tovarne, Oddelek energetike, iščemo novega sodelavca/sodelavko.

Vzdrževalec - energetik (m/ž)

V svoje vrste vabimo energetika (m/ž), ki bo skrbel za nemoteno obratovanje energetskih naprav in zagotavljal oskrbo tovarne z energetskimi mediji.

Vaše delo bo obsegalo:

 • Nadzor in upravljanje energetskih postrojenj (transformatorske postaje, ogrevanje, hlajenje, priprava vode, komprimiran zrak …);
 • delo na nadzornem sistemu (upravljanje in nadzor);
 • skrb za učinkovito rabo energije v tovarni;
 • pregled naprav in izvajanje servisov skladno s planom preventivnega vzdrževanja; 
 • prepoznavanje ustreznih rezervnih delov in njihovo naročanje za izvajanje del.

Naša pričakovanja:

 • Najmanj  4. stopnja izobrazbe elektro smeri: izkušnje so prednost; 
 • pripravljenost na večizmensko delo;
 • sposobnost timskega dela, natančnost, komunikativnost;
 • sposobnost iskanja proaktivnih rešitev.

Nudimo vam: delo v mednarodnem podjetju; vključitev v dodatno pokojninsko zavarovanje ob podpisu pogodbe za nedoločen čas; vključitev v kolektivno zdravstveno zavarovanje Varuh zdravja; urejeno delovno okolje; organiziran avtobusni prevoz v okviru obstoječih linij; možnost dodatnega izobraževanja; pester nabor športnih aktivnosti v okviru Revozovega rekreativnega društva …

Z izbranim kandidatom (m/ž) bomo sklenili delovno razmerje za določen čas z možnostjo spremembe v nedoločen čas po končanem uvajalnem obdobju. Delovno mesto je v Novem mestu.

Če ste samostojni, samoiniciativni in želite razviti svoj strokovni potencial, se nam pridružite!

Vaše prijave z življenjepisom in navedbo delovnega mesta, ki vas zanima, sprejemamo do vključno 12.06.23 prek prijavnega obrazca mojedelo.com

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Želite postati del avtomobilske prihodnosti? V skupini Renault je več kot 100.000 zaposlenih, ki s svojo odprtostjo, predanostjo in prizadevanjem združujemo moči za uresničevanje izzivov podjetja: INOVATIVNOST, STRAST in DRZNOST za trajno mobilnost za vse.
Revoz je eno največjih slovenskih podjetij, edini proizvajalec avtomobilov in vrsto let največji izvoznik. V Novem mestu nastajajo Renaultovi modeli clio, twingo in električno vozilo twingo electric.

Za Službo vzdrževanja tovarne, Oddelek energetike, iščemo novega sodelavca/sodelavko.

Vzdrževalec - energetik (m/ž)

V svoje vrste vabimo energetika (m/ž), ki bo skrbel za nemoteno obratovanje energetskih naprav in zagotavljal oskrbo tovarne z energetskimi mediji.

Vaše delo bo obsegalo:
- Nadzor in upravljanje energetskih postrojenj (transformatorske postaje, ogrevanje, hlajenje, priprava vode, komprimiran zrak …);
- delo na nadzornem sistemu (upravljanje in nadzor);
skrb za učinkovito rabo energije v tovarni;
- pregled naprav in izvajanje servisov skladno s planom preventivnega vzdrževanja;
- prepoznavanje ustreznih rezervnih delov in njihovo naročanje za izvajanje del.

Kaj pričakujemo

- Najmanj 4. stopnja izobrazbe elektro smeri: izkušnje so prednost;
- pripravljenost na večizmensko delo;
- sposobnost timskega dela, natančnost, komunikativnost;
- sposobnost iskanja proaktivnih rešitev.

Kaj nudimo

Nudimo vam: delo v mednarodnem podjetju; vključitev v dodatno pokojninsko zavarovanje ob podpisu pogodbe za nedoločen čas; vključitev v kolektivno zdravstveno zavarovanje Varuh zdravja; urejeno delovno okolje; organiziran avtobusni prevoz v okviru obstoječih linij; možnost dodatnega izobraževanja; pester nabor športnih aktivnosti v okviru Revozovega rekreativnega društva …

Z izbranim kandidatom (m/ž) bomo sklenili delovno razmerje za določen čas z možnostjo spremembe v nedoločen čas po končanem uvajalnem obdobju. Delovno mesto je v Novem mestu.

Če ste samostojni, samoiniciativni in želite razviti svoj strokovni potencial, se nam pridružite!
Vaše prijave z življenjepisom in navedbo delovnega mesta, ki vas zanima, sprejemamo do vključno 12.06.23 prek prijavnega obrazca mojedelo.com

REVOZ d.d.
Belokranjska cesta 4
8000 Novo mesto
https://group.renault.com/

Dejavnost:
Avtostoritve


V Skupini Renault nas je več kot 126.000 zaposlenih, ki s svojo odprtostjo, predanostjo in prizadevanjem združujemo moči za uresničevanje izzivov podjetja: inovativnost, strast in drznost za trajnostno mobilnost za vse. Revoz, eden od 36 industrijskih obratov Skupine, ponuja zanimive in raznolike poklicne poti za nove sodelavce in sodelavke, v mednarodnem delovnem okolju s številnimi možnostmi strokovnega in osebnega razvoja.
Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela