Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Vzdrževalec / hišnik (m/ž)

14.6.2018
Istrabenz turizem d.d.
Portorož
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

VIZIJA IN CILJI

Naša vizija je postati sinonim za ponudnika dobrega počutja z najpopolnejšo ponudbo termalnih, wellness in medical wellness storitev na Jadranu z izrazito in edinstveno osebnostjo blagovne znamke in produkta ter vrhunsko osebno storitvijo prilagojeno posameznemu gostu.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Mlad angažiran tim, ki ga krasijo ustvarjalnost, sveže ideje, odprtost in strokovna podkovanost. Vse to ustvarja pogoje za osebno rast in izpopolnitev na profesionalnem področju.

Osrednji fokus celotnega tima je zadovoljstvo gostov. Nasmeh je tisto prvo in najpomembnejše, kar podarimo našim gostom in sodelavcem. Zavedamo se, da le zadovoljstvo zaposlenih vodi k zadovoljstvu gostov. Izhajajoč iz tega, se organizacijska klima gradi na odprtih odnosih med zaposlenimi s poudarkom na spoštovanju sočloveka.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Ustrezno izobrazbo, voljo do dela ter dodatnega izobraževanja, samoiniciativnost, korektnost ter lojalnost podjetju.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

Nadrejeni sproti spremljajo delo ter napredek zaposlenih in dvakrat letno predlagajo nagrade ali napredovanja v višje plačilne razrede.

Odgovornost do zaposlenih

Skladno z zakonodajo ter politiko podjetja.

Izobraževanje in usposabljanje

Vsi zaposleni imajo možnosti izobraževanja ter usposabljanj skladno z delom, ki ga opravljajo ter skladno s izobraževalno politiko podjetja.

Ugodnosti za delojemalce

 • Možnost nadaljnjega šolanja: Da
 • Možnost opravljanja študentske prakse: Da

Druge ugodnosti:

Možnosti napredovanj, izobraževanj ter osebnostnega razvoja vsakega posameznika. Delo v hotelih najvišje kategorije. Možnost štipendiranja deficitarnih kadrov (natakar, kuhar).

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Hotelsko verigo LifeClass, katere del je tudi podjetje Istrabenz turizem d.d. odlikuje izvrstna ponudba hotelov s štirimi in petimi zvezdicami. Svojo ponudbo dopolnjujemo s termalno in welness ponudbo, ki je edinstvena pri nas.

Hoteli LifeClass

Hotelsko verigo LifeClass odlikuje izvrstna ponudba hotelov s štirimi in petimi zvezdicami, prežetimi z mediteranskim značajem, ne glede na to, na katerem koncu kontinenta se resort nahaja.

Če vas pot zanese v Portorož, lahko izbirate med ekskluzivnim Grand Hotelom Palace s petimi zvezdicami in hoteli Slovenija, Riviera, Apollo, Mirna in Neptun visoke kategorije štirih zvezdic.

Nedaleč stran od Postojne, ob vhodu v eno najlepših kraških jam na svetu, Postojnsko jamo, se v sklopu turističnega središča nahaja hotel Jama, ki bo predvidoma do leta 2008 prenovljen v sodoben hotel odlične kategorije štirih zvezdic.

V Opatiji pa boste dobrodošli v Grand Hotelu Adriatic, ki se pohvali s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaliv.

Terme in wellness

V termalnih in wellness centrih skupine LifeClass je skrb za dobro počutje naših gostov na prvem mestu. Gostje pri nas najdejo pot do sprostitve, harmonije duha in telesa ter si naberejo novih moči za življenjske izzive. Dobro počutje in sproščenost sta vir zdravja, ustvarjalnosti in optimizma, zato smo s posluhom oblikovali ponudbo in okolje, v katerem vam bodo prijaznost in strokovnost osebja, kakovost storitev in pravo vzdušje pomagali pozabiti na vsakodnevni stres.

Termalno in wellness ponudbo LifeClass sestavljajo: portoroški center Terme & Wellness Palace s specializiranimi centri za lepoto in dobro počutje, edinstveni Sauna Park, center za tradicionalno tajsko masažo Wai Thai ter bazeni z morsko in s termomineralno vodo. V Opatiji vas pričakuje Wellness center Grand Hotela Adriatic.

Kongresni centri

Kongresni centri hotelske verige LifeClass so pravi naslov za najrazličnejše tako poslovne kot svečane priložnosti. Naj si bo to manjši sestanek ali kongres, razkošna banketna ali poročna prireditev, ekskluzivne incentive nagrade – vsaka podrobnost je popolna. Prijetni delovni prostori, sodobna tehnična oprema in strokovna podpora osebja, ekskluzivna namestitev v hotelih s štirimi in petimi zvezdicami ter bogata dodatna ponudba so zagotovilo, da bodo vaša srečanja uspešna in nepozabna.

Kongresne centre LifeClass sestavljajo portoroški Kongresni center Portus, opatijski Kongresni center Grand Hotel Adriatic in Kongresni center Postojna.

Vzdrževalec / hišnik (m/ž)

Mednarodna hotelska veriga LifeClass Hotels & Spa združuje v srcu Portoroža prvovrstne hotelske, gastronomske, wellness in kongresne storitve v edinstven Svet zdravih užitkov. Ponosni na najcelovitejšo wellness, termalno in zdravstveno ponudbo v Evropi – Terme & Wellness LifeClass, si nenehno prizadevamo za zdravje in dobro počutje naših gostov ter zaposlenih. Z mediteranskim šarmom, zdravo mediteransko prehrano, lokalnimi naravnimi zdravilnimi dejavniki (termalno pramorje, fango, slanica, morje, klima) in s strokovnostjo zaposlenih dajemo gostom pozitivno energijo, uravnoteženost telesa in duha in vsakodnevno edinstveno doživetje. 


V kolektiv sektorja informatike podjetja Lifeclass Turizem d.d., s sedežem na Obali 33, Portorož, vabimo natančno, dosledno in k ciljem usmerjeno osebo na delovno mesto:

Vzdrževalec-hišnik m/ž

Naloge: 

 • vzdrževalna - hišniška dela po začrtanih terminskih planih, 

 • pripravljalna in pomožna hišniška dela, 

 • evidentiranje okvar in nepravilnosti ter hitro in kvalitetno odpravljanje napak ter sporočanje o odpravi le teh,

 • skrb za red in čistočo,

 • urejanje okolice in objektov,

 • druga dela, ki smiselno spadajo v delokrog delovnega mesta ter ostala dela po navodilu nadrejenega.

Kaj pričakujemo: 

 • V.stopnjo in alternativno IV. stopnjo izobrazbe tehnične, oskrbniške, lesarske ali druge tehnične smeri,
 • pogovorno znanje slovenskega jezika,
 • samostojnost in sistematičnost pri delu,
 • zanesljivost, natančnost,
 • fleksibilnost. 

Kaj nudimo:

 • Pogodbo za določen čas z možnostjo podaljšanja v nedoločen čas.
 • Stimulativno delovno okolje.
 • Možnost profesionalnega in osebnega razvoja.


Visoko motivirane in odgovorne kandidate/ke vabimo, da nam svoj življenjepis pošljejo preko portala mojedelo.com do 30.6.2018.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

- vzdrževalna - hišniška dela po začrtanih terminskih planih,
- pripravljalna in pomožna hišniška dela
- evidentiranje okvar in nepravilnosti ter hitro in kvalitetno odpravljanje napak ter sporočanje o odpravi le teh
- skrb za red in čistočo
- urejanje okolice in objektov
- druga dela, ki smiselno spadajo v delokrog delovnega mesta ter ostala dela po navodilu nadrejenega

Kaj pričakujemo

- V.stopnjo in alternativno IV. stopnjo izobrazbe tehnične, oskrbniške, lesarske ali druge tehnične smeri,
- pogovorno znanje slovenskega jezika
- samostojnost in sistematičnost pri delu
- zanesljivost, natančnost
- fleksibilnost

Kaj nudimo

- zaposlitev za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas ter
- dinamično delo v urejenem okolju hotelov z najvišjimi kategorizacijskimi standardi.

Prednost bodo imeli kandidati, ki imajo vsaj eno leto delovnih izkušenj s področja vzdrževanja oziroma na podobnih delih.
Vabimo vse zainteresirane kandidate, da postanejo del našega tima.

Prijave sprejemamo preko portala mojedelo.com do 30.6.2017.

Izberi področje dela