Vzdrževalec m/ž (na področju brizganja plastike

20.9.2022
METALTEC proizvodnja orodij d.o.o.
Kostanjevica na Krki
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
METALTEC proizvodnja orodij d.o.o.

Vzdrževalec m/ž (na področju brizganja plastike)

VZDRŽEVALEC m/ž (NA PODROČJU BRIZGANJA PLASTIKE)

V podjetju METALTEC d.o.o. zaradi povečanega obsega dela iščemo sodelavce v službi proizvodnje,  na področju BRIZGANJA PLASTIKE. Objavljamo razpis za delovno mesto: vzdrževalec m/ž (na področju brizganja plastike)

Število del. mest: 1.

Zahtevana izobrazba: IV. ali V. stopnja tehnične smeri ali druge podobne smeri.

Delovne izkušnje: 1 leto na področju elektrotehnike, elektronike, vzdrževanja.

Zahtevan vozniški izpit: Da, B kategorije.

Posebna znanja:

poznavanje električne in elektronske opreme in naprav, še posebej opreme v proizvodnji brizganje plastike. Poznavanje elektro, hidravličnih, pnevmatskih in drugih sistemov, poznavanje postopkov vzdrževanja, ročne spretnosti, branje in razumevanje el. in strojnih načrtov ter sestave sklopov.

Osebne lastnosti:

gospodarnost, zanesljivost, timsko delo, odgovornost pri delu, natančnost, samoiniciativnost.

Opis del in nalog:

odpravljanje napak in zastojev na strojih za brizganje plastike in ostale podporne opreme v brizgalnici – še posebej na elektro komponentah; direkten kontakt s pooblaščenimi serviserji - organizacija, naročanje in koordinacija servisnih uslug; naročanje rezervnega materiala; izvajanje preventivnega vzdrževanja strojev in naprav po planu preventivnega vzdrževanja (sušilci in sesalci granulata, robotski manipulatorji, električni in elektronski podsklopi); organizacija planov vzdrževanja, vodenje evidenc, vzpostavitev sistema rezervnih delov po sistemu Kanban; skrb za urejenost in tehnično brezhibnost opreme v brizgalnici; sodelovanje s proizvodnjo, tehnologijo in vzdrževalci orodij za brizganje plastike ter vzdrževalci strojev za brizganje plastike. 

Poskusno delo: 2 meseca.

Delovni čas: delo poteka v eni izmeni, po potrebi dveh. 

Sklenitev pogodbe: pogodba bo sklenjena za nedoločen čas, za polni delovni čas.

Lokacija dela: Krška cesta 8, Kostanjevica na Krki.

Prijava:

Več na spletni strani https://www.resistec.si/. Prijave zbiramo do 15.10.2022 na naslov podjetja: METALTEC d.o.o., Krška cesta 8, 8311 Kostanjevica na Krki ali po e-pošti na: info@resistec.si  (priloge elektronski pošti naj bodo v pdf obliki).  

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

V podjetju METALTEC d.o.o. zaradi povečanega obsega dela iščemo sodelavce v službi proizvodnje, na področju BRIZGANJA PLASTIKE. Objavljamo razpis za delovno mesto:

Delovno mesto: VZDRŽEVALEC m/ž (NA PODROČJU BRIZGANJA PLASTIKE)

Opis del in nalog: odpravljanje napak in zastojev na strojih za brizganje plastike in ostale podporne opreme v brizgalnici – še posebej na elektro komponentah; direkten kontakt s pooblaščenimi serviserji - organizacija, naročanje in koordinacija servisnih uslug; naročanje rezervnega materiala; izvajanje preventivnega vzdrževanja strojev in naprav po planu preventivnega vzdrževanja (sušilci in sesalci granulata, robotski manipulatorji, električni in elektronski podsklopi); organizacija planov vzdrževanja, vodenje evidenc, vzpostavitev sistema rezervnih delov po sistemu Kanban; skrb za urejenost in tehnično brezhibnost opreme v brizgalnici; sodelovanje s proizvodnjo, tehnologijo in vzdrževalci orodij za brizganje plastike ter vzdrževalci strojev za brizganje plastike.

Kaj pričakujemo

Zahtevana izobrazba: IV. ali V. stopnja tehnične smeri ali druge podobne smeri.
Delovne izkušnje: 1 leto na področju elektrotehnike, elektronike, vzdrževanja.

Posebna znanja: poznavanje električne in elektronske opreme in naprav, še posebej opreme v proizvodnji brizganje plastike. Poznavanje elektro, hidravličnih, pnevmatskih in drugih sistemov, poznavanje postopkov vzdrževanja, ročne spretnosti, branje in razumevanje el. in strojnih načrtov ter sestave sklopov.

Osebne lastnosti: gospodarnost, zanesljivost, timsko delo, odgovornost pri delu, natančnost, samoiniciativnost.
Zahtevan vozniški izpit: Da, B kategorije.

Kaj nudimo


Sklenitev pogodbe: pogodba bo sklenjena za nedoločen čas, za polni delovni čas.

Lokacija dela: Krška cesta 8, Kostanjevica na Krki.

Več na spletni strani https://www.resistec.si/. Prijave zbiramo do 15.10.2022 na naslov podjetja: METALTEC d.o.o., Krška cesta 8, 8311 Kostanjevica na Krki ali po e-pošti na: info@resistec.si (priloge elektronski pošti naj bodo v pdf obliki).

Izberi področje dela