Vzdrževalec (m/ž)

19.8.2019
Akrapovič d.d.
Ivančna Gorica
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Podjetje je pred petindvajsetimi leti ustanovil nekdanji motociklistični dirkač Igor Akrapovič, mednarodni ugled pa si je pridobilo z uspešno podporo vodilnih motociklističnih dirkalnih ekip.

Do zdaj je svoje naslove z uporabo Akrapovičevih izpušnih sistemov osvojilo že več kot 100 svetovnih prvakov na dveh in štirih kolesih. Podjetje obratuje v tehnološko najsodobnejših tovarnah v Sloveniji, kjer je zaposlenih več kot 800 ljudi, svoje proizvode pa prodaja v več kakor 80 državah. .

GLAVNE DEJAVNOSTI

Podjetje z uporabo najnovejše tehnologije, sodobnih postopkov in najbolj kakovostnih materialov izdeluje izdelke za motocikle in športne avtomobile.

V svoji livarni za precizijsko litje titana izdeluje kompleksne komponente izpušnih sistemov in produkte za druge industrije. Podjetje ima tudi lasten obrat za izdelavo izdelkov iz ogljikovih vlaken.

VIZIJA IN CILJI

»Vodilni na področju izdelave izpušnih sistemov in uporabe inovativne tehnologije za izdelke iz titana.«

Akrapovič je v svetu priznano kot zelo inovativno in visokotehnološko podjetje, kjer pri oblikovanju izpušnih sistemov uporabljamo najnovejšo tehnologijo in visokokakovostne materiale.

Znamka Akrapovič je sinonim za najvišjo raven oblikovanja, izboljšano zmogljivost ter nepogrešljiv in enkraten zvok izpušnih sistemov. Izdelke za motocikle in športne avtomobile ob pomoči najnovejše tehnologije, postopkov izdelave in najžlahtnejših materialov oblikuje in izdeluje več kot 800 predanih in visoko usposobljenih zaposlenih. Oddelek za raziskave in razvoj za področje dirkanja sodeluje z več deset zmagovalnimi dirkaškimi ekipami.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Vizija in ideje, kako izboljšati najboljše, so temelji dosežkov podjetja Akrapovič. Naša zgodba temelji na odličnosti izobraženih, visoko usposobljenih, predanih in strastnih zaposlenih.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Potrebe po novih zaposlitvah imamo predvsem na področju raziskav, razvoja novih izdelkov, tehnologije in vodenja projektov, kjer iščemo visoko usposobljene inženirje strojništva s poudarkom na proizvodnem strojništvu, konstrukciji, dinamiki, mehatroniki, meritvah in simulacijah oz. inženirje z izkušnjami na področju vodenja zahtevnih projektov.

Zaradi nenehne rasti in s tem razširitve proizvodne dejavnosti potrebujemo tudi usposobljene varilce z znanjem TIG-varjenja (lokacija dela Črnomelj).

Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem strokovno znanje in usposobljenost, pozitivno naravnano osebnost, osredotočenost na kupca, sposobnost doseganja zastavljenih ciljev, samoiniciativnost in inovativnost. Pričakujemo poistovetenje z vrednotami podjetja, ki so delavnost, poštenost in odnos do soljudi.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Sodelavcem omogočamo zaposlitev v organizaciji vodilnega proizvajalca izpušnih sistemov z izjemno priložnostjo za rast, stimulativno nagrajevanje, sorazmerno z odgovornostmi in pristojnostmi, ter nenehno strokovno usposabljanje in razvoj. Prenos ter izmenjava znanja, spretnosti in izkušenj je za podjetje ključnega pomena, zato spodbujamo izmenjavo znanj prek programov uvajanja v delo, krožkov znanja, mentorskih procesov in drugih oblik izobraževanja, interno oz. eksterno.

Vzpostavljen imamo sistem razvoja in upravljanja talentov ter spodbujamo interno napredovanje (vertikalno in horizontalno). Z implementacijo več različnih dejavnosti smo pridobili osnovni certifikat družini prijazno podjetje. Usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja nam je zelo pomembno, zato je naš cilj pridobiti polni certifikat družini prijazno podjetje v letu 2017. Veliko pozornosti namenjamo nenehnemu izboljševanju delovnih pogojev in promociji zdravja. Prav tako redno izvajamo raziskavo delovnega zadovoljstva in zavzetosti zaposlenih.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Produktni portfolio:

 • izpušni sistemi za motocikle iz različnih materialov, predvsem iz titana in nerjavnega jekla;
 • izpušni sistemi za športne avtomobile iz različnih materialov, predvsem iz titana in Inconela;
 • produkti iz ogljikovih vlaken kot sestavni deli izpušnih sistemov ali kot samostojni produkti za različne industrije;
 • ulitki iz titana, Inconela in nerjavnega jekla kot sestavni deli izpušnih sistemov ali kot samostojni produkti za različne industrije.

Akrapovičevi izdelki prinašajo povečano zmogljivost, nezmotljiv Akrapovičev zvok, inovativen dizajn, prihranek na teži in kakovost izdelave.

BONITETE PODJETJA

Podjetju je bila z mednarodno raziskavo, opravljeno v letu 2015, dodeljena najboljša boniteta AAA, kar pomeni, da je podjetje v sklopu 2,3 odstotka evropskih podjetij z najvišjo boniteto.

Varilec - sestavljalec

Podjetje Akrapovič, d. d., Malo Hudo 8a, 1295 Ivančna Gorica, proizvajalec izpušnih sistemov za motocikle in športne avtomobile, karbonskih komponent in ulitkov iz titanovih zlitin, vabi k sodelovanju novega sodelavca/-ko za delovno mesto:

VZDRŽEVALEC (M/Ž)

Vabimo kandidate:

 • ki so pripravljeni delati v urejenem delovnem okolju;
 • ki želijo napredovati in rasti skupaj z nami.

Delovne naloge:

 • odkrivanje in odpravljanje napak na PLC krmiljih in opremi;
 • odkrivanje in odpravljanje napak na industrijskih strojih in napravah (elektrika, hidravlika in pnevmatika);
 • izvajanje preventivnega vzdrževanja na strojih in napravah.

Od kandidatov pričakujemo:

 • najmanj V. stopnjo izobrazbe elektro ali strojne smeri;
 • sposobnost samostojnega dela;
 • poznavanje orodij Outlook, MS Office;
 • skrb za varno in odgovorno delo;
 • natančnost, zanesljivost in prilagodljivost;
 • zaželeno osnovno znanje angleškega jezika;
 • najmanj 2 leti delovnih izkušenj na podobnih delih;
 • vozniški izpit kategorije B.

Ponujamo:

 • delo v mladem, dinamičnem in strokovnem timu;
 • delo v dveh izmenah.

Delovno razmerje se sklepa za določen čas enega leta s trimesečnim poskusnim delom in možnostjo nadaljnjega sodelovanja.

Lokacija dela: Ivančna Gorica


Prijave s priloženim življenjepisom pošljite na e-naslov razpis.vzdrzevalec@akrapovic.com, in sicer najpozneje do 31. avgusta 2019.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Podjetje Akrapovič d.d., Malo Hudo 8a, 1295 Ivančna Gorica, proizvajalec izpušnih sistemov za motocikle in športne avtomobile, karbonskih komponent in ulitkov iz titanovih zlitin, vabi k sodelovanju kandidata za delovno mesto:
VZDRŽEVALEC (M/Ž)

Delovne naloge:
 odkrivanje in odpravljanje napak na PLC krmiljih in opremi;
 odkrivanje in odpravljanje napak na industrijskih strojih in napravah (elektrika, hidravlika in pnevmatika);
 izvajanje preventivnega vzdrževanja na strojih in napravah.

Kaj pričakujemo

Od kandidatov pričakujemo:
 najmanj V. stopnjo izobrazbe elektro ali strojne smeri;
 sposobnost samostojnega dela;
 poznavanje orodij Outlook, MS Office;
 skrb za varno in odgovorno delo;
 natančnost, zanesljivost in prilagodljivost;
 zaželeno osnovno znanje angleškega jezika;
 najmanj 2 leti delovnih izkušenj na podobnih delih;
 vozniški izpit kategorije B.

Kaj nudimo

Ponujamo:
 delo v mladem, dinamičnem in strokovnem timu;
 delo v dveh izmenah.

Delovno razmerje se sklepa za določen čas enega leta s trimesečnim poskusnim delom in možnostjo nadaljnjega sodelovanja.

Lokacija dela: Ivančna Gorica

Prijave s priloženim življenjepisom pošljite na e-naslov razpis.vzdrzevalec@akrapovic.com, in sicer najpozneje do 31. avgusta 2019.

Izberi področje dela