Vzdrževalec orodij m/ž (na področju preoblikovanja pločevine in brizganja plastike)

19.9.2022
METALTEC proizvodnja orodij d.o.o.
Kostanjevica na Krki
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
METALTEC proizvodnja orodij d.o.o.

Vzdrževalec m/ž (na področju brizganja plastike)

VZDRŽEVALEC ORODIJ m/ž (NA PODROČJU PREOBLIKOVANJA PLOČEVINE in BRIZGANJA PLASTIKE)

V podjetju METALTEC d.o.o. zaradi povečanega obsega dela iščemo sodelavce v službi tehnične podpore proizvodnji.


Opis del in nalog:

popravila orodij za preoblikovanje kovin in brizganje termoplastov. Planiranje in izvajanje preventivnega vzdrževanja orodij. Izpolnjevanje evidenc o popravilih orodij in nalogov za popravilo orodij. Poznavanje in izvajanje manj zahtevnih del na strojih za obdelavo kovin, predlaganje naročil ali izdelavo nadomestnih delov in orodij. Skrb za red in čistočo v prostorih vzdrževanja. Po potrebi sodelovanje ali pomoč proizvodnji pri montaži in demontaži orodij (zamenjuje nastavljalca strojev). Svetovanje in pomoč pri nastavitvah orodij in parametrov stroja po potrebi. Aktivno sodelovanje v procesu stalnega izboljševanja.

Število del. mest: 1.

Zahtevana izobrazba: IV. ali V. stopnja tehnične smeri.

Delovne izkušnje: zaželjeno 1 leto na področju vzdrževanja orodij, orodjarstva, strojegradnje, proizvodnji izsekovanja kovinskih delov ali proizvodnji brizganja plastike.

Posebna znanja: ročne spretnosti, poznavanje sestave in načinov delovanja orodij za izsekovanje pločevine  in brizganje termoplastov, branje in razumevanje el. in strojniških načrtov ter sestave sklopov. Poznavanje tehnologije preoblikovanja kovin in brizganja termoplastov. Poznavanje sistema vzdrževanja in priprave orodij, poznavanje sistema preventivnega vzdrževanja orodij in naprav, poznavanje dela na strojih za obdelovanje kovin in brizganje plastike. Zahtevano računalniško znanje: osnovno poznavanje urejevalnika besedil, dela s preglednicami in bazami podatkov. 

Osebne lastnosti: natančnost, zanesljivost, spretnost, vestnost, sposobnost timskega dela.

Zahtevan vozniški izpit: Da, B kategorije.

Poskusno delo: 2 meseca.

Nudimo:

Lokacija dela: Krška cesta 8, Kostanjevica na Krki.

Delovni čas: delo poteka v eni izmeni, po potrebi dveh. 

Sklenitev pogodbe: pogodba bo sklenjena za nedoločen čas, za polni delovni čas.

Prijava:

Več na spletni strani https://www.resistec.si/. Prijave zbiramo do 15.10.2022 na naslov podjetja: METALTEC d.o.o., Krška cesta 8, 8311 Kostanjevica na Krki ali po e-pošti na: info@resistec.si  (priloge elektronski pošti naj bodo v pdf obliki). 

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

V podjetju METALTEC d.o.o. zaradi povečanega obsega dela iščemo sodelavce v službi tehnične podpore proizvodnji. Objavljamo razpis za delovno mesto:

Delovno mesto: VZDRŽEVALEC ORODIJ m/ž (NA PODROČJU PREOBLIKOVANJA PLOČEVINE in BRIZGANJA PLASTIKE)

Število del. mest: 1.

Opis del in nalog: Popravila orodij za preoblikovanje kovin in brizganje termoplastov. Planiranje in izvajanje preventivnega vzdrževanja orodij. Izpolnjevanje evidenc o popravilih orodij in nalogov za popravilo orodij. Poznavanje in izvajanje manj zahtevnih del na strojih za obdelavo kovin, predlaganje naročil ali izdelavo nadomestnih delov in orodij. Skrb za red in čistočo v prostorih vzdrževanja. Po potrebi sodelovanje ali pomoč proizvodnji pri montaži in demontaži orodij (zamenjuje nastavljalca strojev). Svetovanje in pomoč pri nastavitvah orodij in parametrov stroja po potrebi. Aktivno sodelovanje v procesu stalnega izboljševanja.

Kaj pričakujemo

Zahtevana izobrazba: IV. ali V. stopnja tehnične smeri.

Delovne izkušnje: zaželjeno 1 leto na področju vzdrževanja orodij, orodjarstva, strojegradnje, proizvodnji izsekovanja kovinskih delov ali proizvodnji brizganja plastike.

Posebna znanja: Ročne spretnosti, poznavanje sestave in načinov delovanja orodij za izsekovanje pločevine in brizganje termoplastov, branje in razumevanje el. in strojniških načrtov ter sestave sklopov. Poznavanje tehnologije preoblikovanja kovin in brizganja termoplastov. Poznavanje sistema vzdrževanja in priprave orodij, poznavanje sistema preventivnega vzdrževanja orodij in naprav, poznavanje dela na strojih za obdelovanje kovin in brizganje plastike. Zahtevano računalniško znanje: osnovno poznavanje urejevalnika besedil, dela s preglednicami in bazami podatkov.

Osebne lastnosti: natančnost, zanesljivost, spretnost, vestnost, sposobnost timskega dela.

Zahtevan vozniški izpit: Da, B kategorije.

Kaj nudimo

Delovni čas: delo poteka v eni izmeni, po potrebi dveh.

Sklenitev pogodbe: pogodba bo sklenjena za nedoločen čas, za polni delovni čas.

Poskusno delo: 2 meseca.

Lokacija dela: Krška cesta 8, Kostanjevica na Krki.

Več na spletni strani https://www.resistec.si/. Prijave zbiramo do 15.10.2022 na naslov podjetja: METALTEC d.o.o., Krška cesta 8, 8311 Kostanjevica na Krki ali po e-pošti na: info@resistec.si (priloge elektronski pošti naj bodo v pdf obliki).

Izberi področje dela