Začni svojo kariero z delom v tujini

29.9.2021
MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.
Šempeter pri Gorici
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Skupina MAHLE je eden vodilnih svetovnih dobaviteljev v avtomobilski industriji. Okrog 79 000 zaposlenih na 160 proizvodnih lokacijah in v 16 razvojnih centrih po vsem svetu ustvarja inovativne rešitve za mobilnost prihodnosti. Vsako drugo osebno vozilo ima vgrajeno kakšno MAHLE komponento, inovativni izdelki družbe pa se uporabljajo tudi izven cest (na primer v gradbeni in kmetijski mehanizaciji ter logistični opremi, pomorski, letalski in železniški mehanizaciji).

MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. je proizvodna družba z lastno razvojno-raziskovalno dejavnostjo. Usmerjeni smo v izdelke s področja mehatronike. Imamo sodobno opremljene laboratorije za raziskave in razvoj, pri proizvodnji pa uporabljamo visoko tehnološko opremo in moderne pristope. Smo družbeno odgovorno podjetje, saj sledimo trajnostnemu razvoju s stalnimi izboljšavami in najvišjo možno zaščito okolja ter zdravja in varnosti ljudi. Družba je bila ustanovljena leta 1960 in s trenutno skoraj 2000 zaposlenimi sodi med največje slovenske izvoznike in zaposlovalce v regiji. Del skupine MAHLE smo postali po prevzemu v letu 2014.

Za več informacij o skupini pojdite na https://www.mahle.com/.

Spremljajte objave MAHLE Electric Drives Slovenija tudi na Facebook strani https://www.facebook.com/mahleslovenia/

GLAVNE DEJAVNOSTI

Skupina MAHLE z izdelki za motorje z notranjim izgorevanjem in njihovimi preifernimi deli ter z rešitvami za električna vozila odgovarja na ključna vprašanja, vezana na tehnologijo pogonskih sistemov, klimatskih naprav, filtracije ter sistemov upravljanja toplote in mehatronike.

V MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o. v Šempetru pri Gorici razvijamo, proizvajamo in tržimo zaganjalnike, alternatorje ter električne pogonske in druge mehatronske sisteme. Imamo lastno razvojno raziskovalno dejavnost za področje mehatronike.

VIZIJA IN MISIJA

Skupina MAHLE želi prispevati k zmanjševanju emisij CO2 in tako k boljšemu okolju, zato ponuja inovativne rešitve, ki prispevajo k čistejšemu ozračju, manjši porabi goriva ter k užitku v vožnji. To vizijo zasledujemo pri oblikovanju vseh vrst pogonskih sistemov, ne glede na to, ali gre za motorje z notranjim izgorevanjem ali za električna vozila.

Naši cilji so zgrajeni na temeljih trajnih faktorjev, ki oblikujejo skupino MAHLE že od samega začetka: ne zadovoljimo se s tem, kar smo dosegli, ampak zaradi ljubezni do avtomobilov in tehnologije vedno stremimo k še boljšim rešitvam. Tako optimiziramo obstoječe tehnologije, razvijamo nove koncepte ter postavljamo vedno višje standarde v industriji.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Naša kultura - uspešni skupaj.

Velikost korporacije nam omogoča, da lahko povezujemo mednarodni prostor in priložnosti za večje posle s tradicijo in timskim delom lokalnega delovanja.

Inovacije zahtevajo ljudi, ki so sposobni razmišljati izven okvirov in skupaj najti prave ideje. V MAHLE naši zaposleni že od samih začetkov sodelujejo, da skupaj ustvarjajo uspeh. Tudi danes nas naprej še vedno poganja uspešnost. Kot vodilni na svetovnem trgu predstavljamo znanje, kakovost in mednarodno raznolikost - in cenimo dosežke vsakega posameznika. Sodelavcem omogočamo, da prevzamejo lastno odgovornost oziroma to od njih pričakujemo.

Kot družba prevzemamo tudi socialno odgovornost. Trajnost je del naše tradicije, saj stremimo k ustvarjanju dolgoročnih vrednot.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Iščemo pozitivno naravnane in široko razgledane sodelavce, ki pri delu izkazujejo strokovnost, zavzetost, samoiniciativnost in samostojnost. Želimo sodelavce, polne energije in raziskovalce, ki so nad tehnologijo navdušeni tako kot mi. To so ljudje, ki vdihujejo življenje "timskemu duhu", "pripravljenosti pomagati" in "spoštovanju". Želimo, da novi člani družine MAHLE spoštujejo druge kulture ter so poleg tega zanesljivi in z nogami čvrsto na tleh. Na kratko: da so ljudje, ki želijo s svojim žarom sooblikovati prihodnost.

Velikost podjetja in raznolika področja dela nam omogočajo, da za vsakega kanidata najdemo ustrezno delovno mesto in mu tako ponudimo priložnost za oblikovanje kariere po njegovi meri.

Stopite na pot - skupaj z MAHLE

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

V MAHLE vas čakajo izzivov polne naloge v mednarodnih ekipah. Lahko boste optimizirali obstoječe tehnologije z inovativnimi rešitvami in razvijali nove koncepte, ne glede na poslovno enoto, ki ji pripadate znotraj skupine MAHLE. Kajti za nas je timsko delo več kot le izraz. Z novimi sodelavci boste raziskovali nove smeri in postavljali nove standarde.

V MAHLE se zavedamo, da uspeh izhaja iz znanja, izkušenj in prizadevanj sodelavcev, zato si prizadevamo za stalen razvoj znanja in kompetenc v podjetju. V ta namen zaposlenim ponujamo možnost izobraževanj, ki pripomorejo k strokovnemu in osebnemu razvoju, poskušamo pa jim tudi olajšati usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja.

Prve delovne izkušnje lahko v našem podjetju preko praktičnega usposabljanja ali študentskega dela pridobijo tudi dijaki in študenti, ki si tako oblikujejo osnovo za nadaljnji strokovni razvoj. Dijakom tehničnih šol ter študentom strojništva in elektrotehnike podeljujemo kadrovske štipendije.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

MAHLE izdelki so vgrajeni v vsakem drugem osebnem vozilu, sestavni deli in sistemi MAHLE pa že desetletja dosegajo uspehe tudi na dirkalnih stezah po svetu. Inovativni izdelki družbe se uporabljajo tudi izven cest.

Najbolj poznani izdelki MAHLE Electric Drives Slovenija so alternatorji, zaganjalniki in električni motorji oziroma pogonski sistemi. Smo nišni specialist in dobavitelj priznanim globalnim proizvajalcem kmetijske in gradbene mehanizacije (traktorji, kombajni, kopači), komercialnih vozil (kamioni, avtobusi), logistične opreme (viličarji) in električnih transportnih sredstev (golf vozički) ter v avtomobilski industriji (mehtronski sklopi za servo volane in druge mehatronske aplikacije).

BONITETE PODJETJA

Redna plača.

Stimulacija za dobro delo in inovativnost.

Božičnica in drugi dodatki.

Možnost izobraževanja.

Gradnja kariere v mednarodnem okolju.

Pozitivno delovno vzdušje.

Tehnolog vzdrževanja (m/ž)

Si zaključil s študijem? Želiš začeti kariero v tujini? Pridruži se programu podjetja MAHLE!


Skozi program boste spoznali delo v tujini, ter napredovali v vašem znanju in si tako pridobili izkušnje iz področij, ki vas zanimajo. Vznemirljive naloge, raznolikost in mednarodne izmenjave so le del mednarodnega podiplomskega programa (IGP MAHLE).

KAJ LAHKO PRIČAKUJEŠ?

  • Prilagojen 18-mesečni program v okviru določenega področja, ki ti bo pomagalo priti do ciljnega položaja pri podjetju Mahle.
  • Delovne izkušnje, ki ti bodo pomagale pri napredovanju v poklicni karieri.
  • Projekt nudi vpogled v različna področja, projekte in države znotraj rotacij različnih delovnih mest, vsake 3 do 6 mesecev.
  • Priložnost za prevzem odgovornosti in vključitve svojih idej.

KAJ TI PONUJAMO?

  • Individualni razvojni program z izobraževanji, podpora izkušenih mentorjev in mrežni dogodki za najboljše študente.
  • Pogodba o zaposlitvi za nedoločen čas.
  • Vpogled v novo državo in vsaj en obisk (od 3 do 6 mesecev) dela v tujini v eni izmed naših MAHLE lokacij po svetu.

Če si diplomant ali magister strojništva ali elektrotehnike ali ekonomije, te vabimo k prijavi, ki jo je treba poslati v angleškem jeziku.


Ne odlašaj!
Še 2 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Si zaključil s študijem? Želiš začeti kariero v tujini? Pridruži se programu podjetja MAHLE!


Skozi program boste spoznali delo v tujini, ter napredovali v vašem znanju in si tako pridobili izkušnje iz področij, ki vas zanimajo. Vznemirljive naloge, raznolikost in mednarodne izmenjave so le del mednarodnega podiplomskega programa (IGP MAHLE).


Mednarodni podiplomski program - Raziskave in razvoj za avtomobilske pogonske sisteme:
https://www.mojedelo.com/mednarodni-podiplomski-program-raziskave-in-razvoj-za-avtomobilske-pogonske-sisteme/d-547739

Mednarodni podiplomski program - Finance & Controlling:
https://www.mojedelo.com/mednarodni-podiplomski-program-finance-controlling/d-547743

Mednarodni podiplomski program - Inženirske storitve (Preizkušanje in validacija):
https://www.mojedelo.com/mednarodni-podiplomski-program-inzenirske-storitve-preizkusanje-in-validacija/d-547745

Mednarodni podiplomski program – Proizvodni inženiring – Projektni vodja 1 (m/ž):
https://www.mojedelo.com/mednarodni-podiplomski-program-proizvodni-inzeniring-projektni-vodja-1-mz/d-547747

Kaj pričakujemo

KAJ LAHKO PRIČAKUJEŠ?
Prilagojen 18-mesečni program v okviru določenega področja, ki ti bo pomagalo priti do ciljnega položaja pri podjetju Mahle.
Delovne izkušnje, ki ti bodo pomagale pri napredovanju v poklicni karieri.
Projekt nudi vpogled v različna področja, projekte in države znotraj rotacij različnih delovnih mest, vsake 3 do 6 mesecev.
Priložnost za prevzem odgovornosti in vključitve svojih idej.

Kaj nudimo

KAJ TI PONUJAMO?
Individualni razvojni program z izobraževanji, podpora izkušenih mentorjev in mrežni dogodki za najboljše študente.
Pogodba o zaposlitvi za nedoločen čas.
Vpogled v novo državo in vsaj en obisk (od 3 do 6 mesecev) dela v tujini v eni izmed naših MAHLE lokacij po svetu.

Če si diplomant ali magister strojništva ali elektrotehnike ali ekonomije, te vabimo k prijavi, ki jo je treba poslati v angleškem jeziku.

Izberi področje dela